Stichting Leef!

Iets over ons

De mensen achter de schermen

Stichting Leef! is een stichting die zich onder andere richt op het inzicht geven in eigen gedrag, inzicht geven in het nemen van eigen regie en inzicht geven in het zien van mogelijkheden.

483811e7-6861-4026-9130-211398ed7404

Sandy

Sandy is het brein achter de Leefstijlhuismethodiek. Door haar vele (werk)ervaring in het onderwijs, als paardenopvoeder, (pleeg)moeder, (ervarings)deskundige in het verbeteren van leefstijl en bedenker van de Leefstijlhuismethodiek, heeft zij genoeg gezien en ervaren en is zij tot een gegrond en onderbouwd plan gekomen.

Het boek: ‘Ik, mijn hond en MS’ geschreven door Sandy, is de handleiding van de Leefstijlhuismethodiek. In dit boek wordt de Leefstijlhuismethodiek aan de hand van eigen ervaringen beschreven. Het bevat vele aanwijzingen en tools op welke manier mensen kunnen werken aan hun eigen ziekzijn, gezondheid en herstel.

Foto Niels

Niels

Niels, directeur van stichting Leef! Hij is afgestudeerd in de sportkunde. Vanuit zijn studie en ervaring in het werkveld is hij deskundig in het managen van organisaties en is hij expert op het gebied van bewegen. Zijn ervaringen met de gezondheidszorg neemt hij mee en zet hij in om op maat gemaakte evenementen te organiseren en de visie van de stichting voort te zetten.  Zijn sterke communicatieve vaardigheden, empathisch vermogen en scherpe inzichten maken dat hij een prettige gesprekspartner is voor uiteenlopende partijen.

Sanne

Sanne, uitvoerende kracht, is werkzaam als leerkracht in het Voortgezet Speciaal Onderwijs. Mede door haar achtergrond als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, haar ervaring met het werken met verschillende (kwetsbare) doelgroepen en het aan den lijve ondervinden van de voordelen van een gezonde levensstijl, heeft zij de kennis en ervaring om de Leefstijlhuismethodiek op een gedurfde en creatieve wijze uit te dragen.